خانه » درباره کاهش تحرک جنین چه می دانید
درباره کاهش تحرک جنین چه می دانید
درباره کاهش تحرک جنین چه می دانید
بهداشت و سلامت

درباره کاهش تحرک جنین چه می دانید

دانستنی ها درباره دوران بارداری

بارداری تنها یک افزایش دور کمر نیست. تغییرات هورمونی حین بارداری ، تغییرات زیادی در بدن ایجاد می کند.حدود نیمی از زنان باردار حالت تهوع و گاها استفراغ – معروف به بیماری صبحگاهی – را در سه ماهه اول تجربه می کنند. نوسانات خلقی ، مشکلات خواب ، درد کمر و تورم در پا نیز از ناراحتی های شایع مرتبط با بارداری است.

به هرحال مهم نیست که در دوران بارداری چقدر مطالعه داشته اید و یا به نصیحت های مادر و اقوام خود گوش داده اید ، برخی از علائم بارداری مانند زنگ خطر می مانند و باید به آن ها توجه کرد.دانستن این مسئله که توجه داشته باشید کدام نشانه ها را به دکتر معالج خود باید اطلاع دهید، برای سلامتی شما و نوزاد به دنیا نیامده تان بسیار مهم است. به خصوص اگر برای اولین بار باردار می شوید.

آیا کاهش تحرک جنین طبیعی است

کاهش تحرک جنین یکی از علائمی است که باید به آن جدا توجه شود. بیشتر مادران بین 17 تا 18 هفتگی، حرکت نوزاد خود را احساس می کنند. حرکت جنین حدودا در 24 هفتگی قوی تر احساس می شود. بسیاری از زنان باردار حتی متوجه می شوند که نوزادان آن ها در زمان های مشخصی از روز تحرک فعال تر هستند. به نظر می رسد جنین در تلاش است تا با چرخه بیداری – خواب خود را وفق دهد.

چه زمان باید به پزشک مراجعه کنیم

اما اگر حرکت های جنین آرام تر شود یا به طور کلی و ناگهانی متوقف گردد، و شما نتوانید برای ساعت ها هیچ حرکتی را احساس کنید، باید فورا دکتر معالج خود را ملاقات کنیدنبود طولانی مدت حرکتی از سمت نوزاد می تواند نشانه کم بودن مایع آمنیوتیک باشد که نشان می دهد مادر به سادگی دهیدراته شده است ( یعنی آب بدن کاهش یافته ) . نوشیدن مقدار زیادی آب این مسئله را حل خواهد کرد.

در آن زمان، پارگی کیسه آمنیوتیک می تواند منجر به نشت مایع آمنیوتیک شود که کاهش تحرک نوزاد را در پی دارد. این مسئله ممکن است منجر به بروز عواقبی نظیر مشکلات تغذیه ای و اکسیژن برای جنین شود. هم چنین خطر ابتلا به عفونت را نیز افزایش می دهد.

کاهش تحرک جنین پس از هفته 38 ام بارداری ممکن است از علائمی باشد که نشان می دهد شخص باردار باید سریعا زایمان کند زیرا خطر فشردگی بند ناف و قطع شدن جریان خون به نوزاد در این مقطع زمانی احساس می شود.

کم شدن تحرک جنین باید فورا به دکتر معالج گزارش شود. بسیاری از زنانی که نوزادان مرده به دنیا می آورند متوجه شده بودند که حرکت نوزاد آن ها کم تر و یا متوقف شده است.

 

نظر بدهید

نظر خود را در این قسمت با ما به اشتراک بگذارید