خانه » اختلال کم توجهی بیش فعالی و ارتباط آن با کمبود امگا 3
اختلال کم توجهی بیش فعالی و ارتباط آن با کمبود امگا 3
اختلال کم توجهی بیش فعالی و ارتباط آن با کمبود امگا 3
بهداشت و سلامت

اختلال کم توجهی بیش فعالی و ارتباط آن با کمبود امگا 3

اختلال بیش فعالی کمبود چه چیزی است؟

اسید های چرب امگا 3 نقش موثری بر عملکرد حافظه و ذهن دارند. آن ها به ساخت غشاهای سلولی در مغز کمک می کنند که در حفظ سلامتی مغز موثر است.

بنابراین مصرف مقدار خوبی از اسید های چرب امگا 3 برای عملکرد موثر مغز، حائز اهمیت است. در حقیقت، مصرف کم آن می تواند به عملکرد ضعیف ذهنی، اختلال کم توجهی – بیش فعالی (AHDH) و افت تحصیلی به ویژه در کودکان منجر گردد.

بیماری ADHD چیست ؟

AHDH  اختلالی است در کودک، که باعث می شود پر تحرکی، بی‌توجهی و رفتارهای ناگهانی بیشتر و شدیدتر از کودکان دیگر بروز پیدا کند.

نتایج مطالعات در زمینه بیماری ADHD

مطالعه ای که در نشریه مواد مغذی در سال 2010 انتشار یافت گزارش می دهد که سطوح پایین اسید های چرب امگا 3 ممکن است در بروز بیماری ADHD و مشکلات مربوط به روان و ذهن نقش پررنگی داشته باشد.

امگا 3 از سه اسید چرب آلفا-لینولنیک اسید (ALA)، ایکوزا پنتانوئیک اسید (EPA) و دوکوزاهگزائنوئیک اسید (DHA) تشکیل شده است.

نتایج مطالعه دیگری که در سال 2011 در همان نشریه مواد مغذی انتشار یافت، نشان داد DHA نقش مثبتی در تکامل عصبی و پیش گیری از بروز اختلالات عصبی دارد.

مطالعه دیگری در سال 2012 که در نشریه تغذیه بالینی تجربی انتشار یافت، گزارش داد افزایش اسید های چرب اشباع نشده، به خصوص DHA، ممکن است سواد خواندن و نوشتن و رفتار در کودکان مبتلا به ADHD  را بهبود بخشد. بزرگترین تاثیر مثبت آن در کودکانی مشاهده شد که مشکلات یادگیری داشتند.

مطالعه ای انتشار یافته در نشریه نورولوژی کودک در سال 2012 نیز نقش مثبت اسید های چرب امگا 3 در کودکان مبتلا به ADHD را تایید کرد.

منبع :

http://www.top10homeremedies.com/news-facts/10-signs-symptoms-body-needs-omega-3-fatty-acids.htm

 

نظر بدهید

نظر خود را در این قسمت با ما به اشتراک بگذارید