آشنایی با روشهای درمانی پسوریازیس
بیماری پسوریازیس روشهای درمان های مختلفی بوجود دارد. اما بهبودی ممکن است نسبی باشد. انتخاب بهترین نوع درمان به نظر پزشک مبنی بر نوع و شدت بیماری و عمق این بیماری بستگی دارد. در صورتیکه کمتر از 10 درصد از پوست بدن درگیر شده باشد، بهترین گزینه استفاده از انواع کرم ها، لوسیون و اسپری های درمانی است. تزریق موضعی استروئید در ناحیه ی درگیر شده نیز می تواند کمک کننده باشد.
درمان های موضعی در حالت های شدید این بیماری پاسخگو نیست. ممکن است در این شرایط پرتو درمانی فرابنفش یا دارو (به صورت قرص یا تزریق) نیاز است. این نوع از درمان ها تنها پیشرفت بیماری را متوقف می کنند.
علاوه براین داروهای مورد استفاده برای درمان بیماری پسوریازیس مانند هر داروی دیگری عوارض جانبی دارند. هر دارویی نیز برای همه ی بیماران تأثیرگذار نیست و پزشک تصمیم می گیرد که چه دارویی برای فرد مناسبتر است.
گاهی برای کاهش عوارض داروهای ضد پسوریازیس هر 6 الی 24 ماه نوع دارو را عوض می کنند.
کرم ها و داروهای مختلفی (مانند آنترالین و انواع مرطوب کننده ها و چرب کننده ها) برای این بیماری در بازار موجود است.
وازلین و روغن های گیاهی و گیاهان دارویی نیز می توانند خشکی پوست ناشی از بیماری را کاهش دهد. یکی دیگر از روشهای خانگی درمان این بیماری حمام نمک است . چنانچه به مصرف دارو تمایل ندارید، پیشنهاد میکنیم صبحانه ارده و عسل گون بخورید
پیشگیری از پسوریازیس
بیماری پسوریازیس جنبه وراثتی و ژنتیکی دارد درنتیجه امکان پیشگیری از این بیماری وجود ندارد. در صورت ابتلا تنها می توان آن را کنترل نمود و از پیشرفت بیشترش جلوگیری کرد.
نظر بدهید