تاثیر خواب بر جوانی
قبلا خوابیدن و به خواب فرو رفتن آسان تر از حال بود ، به کودکان نگاه کنید که چگونه به خواب میروند حتی طوفان و گردباد و زمین لرزه نیز نمی تواند آنان را از خواب نازشان بیدار کند چه برسد به زنگ ساعت !مساله اینجاست که با بالا رفتن سن، خوابیدن نیز مشکل تر می شود ؛ از به دستشویی رفتن های مکرر گرفته تا غلتیدن در رختخواب مان . آیا این علائم نشانگر آن هستند که جوانان به همان اندازه که پا به سن می گذارند به خواب کمتری احتیاج دارند؟خیر ، یکی از محققین UC Berkeley در مطالعات اخیرش به این گونه ، این مساله را پاسخگو می باشد ؛
همانطور که سن بالا می رود و مشکلات خوب خوابیدن نمود پیدا میکند ، احتمال اختلالات و بیماری ها نیز بیشتر می شود .
به گفته دکتر روانشناس Matthew Walker
در آینده ای نه چندان دور ، بدلیل وجود اختلالات و کمبود خواب باید گفت که تقریبا هر بیماری ای توان آن را پیدا خواهد کرد که ما را ازبین ببرد . ما برای یافتن راه حلی برای حل این اختلال، روند خوبی را طی کردیم ، اما با این حال در بسط دادن سلامت مان به حد کافی قوی نبوده ایم . ما هم اکنون می بینیم که خواب و تقویت خوابیدن یک مسیر جدیدی برای درمان و حل این مشکل می باشد .
کم خوابی چه عوارضی دارد؟
عوارض کم خوابیدن افراد در معرض این امراض قرار می دهد ؛ بیماری های قلبی ، دیابت ، سکته ، اضافه وزن و آلزایمر .همه ما میدانیم که چطور بد خواب شدن ما را در روز بعد گیج و کسل می کند ، افراد مسن تر این ناهوشیاری و منگی یک خواب ضعیف را کمتر متوجه می شوند .تغییر این موقعیت به شب هایی که آدم احساس خستگی کمتری داشته باشد چیزی نیست که در انتظارمان باشد تا به سال های بازنشستگی مان برسیم ، این مسیر ناراضی بودن از بد خوابیدن ها از سن 30 سالگی شدت می یابد و به تدریج به سمت بی خوابی منجر میگردد .
نظر بدهید