اهمیت داشتن خواب کافی در شبانه روز
همانطور که می دانید ، خواب کافی در شب از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و خواب بعد از ظهر کمبود آن را در واقع برطرف نمیکند، ما در این مقاله سعی داریم تا به برخی علل اختلال خواب در شب بپردازیم.
اختلال سندروم انفجار مغز
بگذارید آن را این گونه توصیف کنیم ؛ فرد تازه دارد به خواب فرو می رود که در همین حین شخصی در کنار گوشش شروع به در آوردن صداهای گوش خراش می کند، صداهایی شبیه به انفجار ترقه هایی در نزدیکی جمجمه فرد ، به همین خاطر این چنین اسمی را برای این اختلال برگزیدند .متاسفانه بسیاری از جوانان دچار این عارضه هستند و این بر روی زندگی هایشان تاثیرات منفی فراوانی می گذارد . به گفته محققین این اختلال باعث بوجود آمدن بیماری دیگری به نام فلج گُرگرفتگی های خواب می شود
فلج خواب جدا شده(بیداری ناگهانی)
در عمیق ترین مرحله خوابیدن ، بدن در حالت استراحت قرار می گیرد و به طرز وسیعی به فرمان های مغزی پاسخگو نمی باشد ، یک مزاحمت ناگهانی می تواند وی را به وضعیت بدی منتقل کند وضعیتی که فرد ، بیدار و کاملا هوشیار است اما بدنش همچنان درحالت خوابیده و استراحت به سر می برد. این بیماری بیخوابیی در واقع یک فلج موقتی است که میتواند تا دقایقی به طول بکشد . زمانی که شما بیدارید اما نمی توانید بدن خود را تکان دهید مطمئنا در آن لحظه ترس وجودتان را فرا می گیرد .
فلج های معمولی ، اغلب بدلیل خواب آلودگی بیش از اندازه ای که افراد در طول روز احساس می کنند بوجود می آید ، نمیتوان به قطع بگوییم که این اختلال در شب ها انجام می پذیرد . پس از این تکان ناگهانی ضعف بدنی ابتدا در سر ، پاها و بعد دیگر اعضای بدن حس می شود.
نظر بدهید