عوارض خطرناک بوسیدن گوش نوزاد
بوسیدن گوش نوزادان و کودکان منجر به کاهش شنوایی در کودکان و حتی ناشنوایی می شود. در حالی که ضربه شدید به گوش و یا سر و صدای شدید از علل کاهش شنوایی در کودکان به شمار می رود، از علایم کاهش شنوایی در کودک مانند اختلال در شنیدن، دیر پاسخ دادن، بی توجهی به صداهای بلند مثل فریاد زدن یا کوبیده شدن در می توان نام برد.
به تازگی کشف شده است بوسیدن گوش نوزاد نیز می تواند خطرناک باشد. این عارضه توسط دکتر لوی ریتر از دانشگاه هافسترا با بررسی داستان بوسیدن گوش یک فرزند توسط مادرش مورد مطالعه قرار گرفته است.مادری گوش چپ فرزند 4 ساله خود را، به طور مستقیم، از ذوق بوسیده بودو این مکش ناشی از بوسیدن، فشار منفی قابل توجهی بر روی پرده گوش فرزند اعمال کرده بود به طوریکه شنوایی کودک به مدت چند ساعت از دست رفته بود و علاوه بر احساس درد شدید، صدای وزوزی در گوش او ایجاد شده بود. خوشبختانه پس از چند ساعت ، شنوایی کودک تا حد زیادی احیا شد،اما متاسفانه شنوایی او برای همیشه 35 دسی بل در فرکانس های پایین کاهش یافت و حساسیت زیادی به صدا پیدا کرد. این علائم نشان داد کودک، رفلکس شنوایی خود را به واسطه پارگی عضلات کوچک از دست داده است.
کانال های گوش کودکان کوچک است بنابراین مکش شدید و فشار منفی ناشی از بوسیدن گوش، تاثیری بیشتری روی شنوایی کودکان نسبت به بزرگسالان می گذارد.
سیستم شنوایی نوزادان در ابتدای تولد بسیار حساس است ، بوسیدن گوش نوزاد نیز جزو رفتارهای پرخطر برای نوزادان است
نظر بدهید