خانه » چطور رابطه خود را با والدینمان بهتر کنیم؟
فرزند و والدین

چطور رابطه خود را با والدینمان بهتر کنیم؟

چطور رابطه خود را با والدینمان بهتر کنیم؟

خیلی افراد را دور و بر خود می‌بینیم که رابطه خوبی با والدینشان ندارند، این موضوع ناراحت‌کننده است اما واقعیت دارد.

والدین ما کسانی هستند که از بدو تولد ما تا زمانی که آخرین نفس‌هایشان را می‌کشند، با ما می‌مانند.

تا وقتی زنده هستند کسی نمی‌داند وجود آنها چه نعمتی است. در این مقاله ما 7 روشی که با آنها شما می‌توانید روابطتان را با والدینتان بهبود بخشید، ارائه می‌دهیم.

حرف زدن:

حرف زدن با والدین می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر روابطتان با آنها داشته باشد.

از علائم اولیه که نشان می‌دهد رابطه شما با والدینتان خوب نیست، این است که نمی‌توانید با آنها در خصوص آنچه شما را آزار می‌دهد صحبت کنید.  بیشتر با آنها صحبت کنید و دیدگاه مثبت داشته باشید.

داشتن رفتار خوش‌بینانه در یک رابطه تاثیرات مثبتی بر دو طرف رابطه دارد.

همیشه در خصوص والدین خود نگرش مثبت داشته باشید و این را با لبخند زدن به آنها وقتی می‌بینیدشان یا حرف زدن با آنها نشان دهید همچنین  نشان دهید به آنها و سلامتی‌شان اهمیت می‌دهید. خواهید دید این نگرش خوش‌بینانه شما متقابلا در رفتار آنها نسبت به شما هم دیده می‌شود.

احترام:

ما همیشه در خانه و مدرسه یاد می‌گیریم به یکدیگر احترام بگذاریم اما گاهی در خصوص والدین خودمان آن را فراموش می‌کنیم.

ما همیشه با والدین و روش تربیتی آنها مخالفیم، جوانیم و ( کله‌مون داغه! ) و معتقدیم همیشه حق با ماست. ما این حقیقت را فراموش می‌کنیم که آنها هم روزی بچه بودند و احتمالا همین مسائل را از سر گذرانده‌اند.

والدین ما از ما عاقل‌تر و باتجربه تر هستند و لایق احترامند. یکبار که با احترام با آنها رفتار کنید خواهید دید که چقدر در عکس‌العمل آنها تاثیر می‌گذارد.

مسائل را از زاویه دید آنها ببینید:

قبل از شروع یک رابطه دوستانه ما سعی می‌کنیم طرف مقابل را بشناسیم. به همین منظور خود را جای او می‌گذاریم و سعی می‌کنیم با چشمان او به جهان بنگریم. این به ما کمک می‌کند که دیدگاه و جهان‌بینی او را بشناسیم. این کار در رابطه با دوستان به راحتی و به طور طبیعی اتفاق می‌افتد. اما در رابطه با والدین این کار سخت‌تر است. وقتی از دست والدینتان عصبانی می‌شوید، لحظه‌ای مکث کنید و به جریان از زاویه دید آنها بنگرید. آنها نیز مانند ما دارای افکار، احساسات و انتظاراتی هستند. اهمیت دادن به این احساسات سبب می‌شود رابطه شما با والدینتان وارد فاز دیگری بشود.

اعتماد :

اولین مرحله برای داشتن رابطه سالم با هر کسی، اعتماد است.

این یک مسیر دوطرفه است. والدین شما نیز مانند شما می‌خواهند رابطه‌ای قوی با شما برقرار کنند، اما تا وقتی که اعتماد آنها را جلب نکنید از این مرحله عبور نخواهند کرد. برای اینکه شما اعتماد آنها را جلب کنید لازم است ابتدا خودتان به آنها اعتماد داشته باشید، و بدانید که هر تصمیمی که آنها می‌گیرند به نفع شماست.

وقتی رابطه بر اساس اعتماد شکل بگیرد خواهید دید که بقیه چیزها خود به خود درست می‌شود.

والدین هم انسانند !

وقتی ما بچه هستیم، به والدین خود نگاه می‌کنیم و فکر می‌کنیم که آنها هیچگاه اشتباه نمی‌کنند. وقتی کمی بزرگتر می‌شویم فکر می‌کنیم ما بهتر می‌دانیم.

اولین چیزی که باید بدانیم این است که والدین هم انسانند مثل همه ما. مانند همه انسان‌ها آنها هم احساساتی هستند و می‌توانند گاهی اشتباه کنند. آنها پدر و مادر زاده نشده‌اند اما این نقش را برای خود پذیرفته‌اند و سعی کرده‌اند تا جای ممکن به بهترین نحو آن را ایفا کنند.

وقتی این واقعیت را بپذیرید، در رابطه با والدینتان فراز و نشیب‌ها را مدیریت خواهید کرد.

بخشش:

ما می‌دانیم والدین ما نیز گاهی اشتباه می‌کنند اما این به آن معنا نیست که این را علیه آنها استفاده کنیم.

وقتی به بچگی خود نگاهی بیندازیم متوجه می‌شویم که ما اشتباهات بیشتری مرتکب شده‌ایم که حتی نمی‌توانیم آنها را بشماریم اما والدین ما همیشه از ما حمایت کرده‌اند و ما را بخشیده‌اند. یاد بگیرید که قلب بخشنده داشته باشید و کینه‌ای نباشید. این در ارتباط شما اعجاز می‌کند.

خونسرد باشید:

یکی به دو کردن در شرایط بحرانی می‌تواند رابطه را به تباهی بکشاند. اگر با والدین خود جدال دارید، سعی کنید آرام باشید یا می‌توانید حرف‌هایی بزنید که بعدا از گفتن آنها پشیمان شوید. فقط لحظه‌ای آرام باشید، حرفتان را مزه مزه کنید و به آرامی احساس خود را بیان کنید. این باعث می‌شود والدین شما بفهمند شما به اندازه کافی بالغ هستید و درنتیجه به آنچه می‌گویید بیشتر توجه می‌کنند.

نظر بدهید

نظر خود را در این قسمت با ما به اشتراک بگذارید