روش های درمانی آلرژی به بادام زمینی
در سال های اخیر حساسیت های غذایی رو به افزایش بوده است برخی ها واکنش های وحشتناکی نسبت به بعضی از این مواد نشان می دهند .
حساسیت به بادام زمینی می تواند تهدیدی جدی برای زندگی هر شخص باشد خصوصا در بین کودکان که در این چند دهه اخیر 18 درصد افزایش یافته است
برخی نشانه های حساسیت به بادام زمینی ، مثل خارش پوست،سوزش در اطراف دهان و گلو،کهیر پوستی را نام برد.
درمانی که برای این افراد در نظر گرفته شده به این صورت می باشد پروبیوتیک تزریق شده به هر فرد به طور یکسان و به یک اندازه معین باقی خواهد ماند اما مصرف بادام زمینی شان افزایش می یابد .
80 درصد از کودکانی که مصرف بادام زمینی و در کنارش مراقبت های پزشکی دارند بعد از پایان دوره درمانی شان قادرند مثل افراد عادی بادام زمینی را در برنامه غذایی شان بگنجانند .
روش درمانی با تزریق پروبیوتیک
پروبیوتیک سیستم دفاعی بدن را قوی تر میکند در این صورت بادام زمینی نمی تواند به بدن آسیب برساند البته زیر نظر پزشکان متخصص باید استفاده شود و حتما افراد باید دوره های درمانی خود را به درستی به پایان برسانند .
آمار نشان داده است که از بین 9 کودک دریافت کننده پروبیوتیک ،7 نفرشان در مقابل آلرژی مقاوم شده اند بعد از 2 الی 5 هفته افرادی که دوره درمانی خود را تمام کرده بودند را آزمایش کردند تا مطمئن شوند آیا بدنشان توانایی تحمل بادام زمینی را دارد یا خیر .
مرکز سلامت ملی در استرالیا این آزمایش را انجام داد و با توجه به نتایج این گونه برآورد کردند که افراد باید 4 تا 6 ماه بعد از دوره های درمانی شان از مصرف بادام زمینی پرهیز کنند. بعد می توانند بدون هیچ نگرانی ای از آن مصرف کنند و چه علائمی دیده شود و چه نشود با دکتر خود مسئله شان را در میان بگذارند .
با مشورت دکتر و زیر نظر متخصص بودن می توانند بادام زمینی را از آن پس مصرف کرده و در برنامه غذایی خود قرار دهند. دیگر لازم نیست نگران حساسیت های غذایی نسبت به آن باشید.
نظر بدهید