خانه » انواع بوتاکس مورد تایید وزارت بهداشت را بشناسید
بوتاکس مورد تایید وزارت بهداشت
بوتاکس مورد تایید وزارت بهداشت
پوست ، مو و زیبایی

انواع بوتاکس مورد تایید وزارت بهداشت را بشناسید

بوتاکس زیبایی چیست

بسیاری از افراد مایلند بدانند که آیا بوتاکس مورد تایید وزارت بهداشت هست یا خیر ؟ بوتاکس برای سه منظور در پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد. کنترل اسپاسم عضلانی، کنترل تعریق شدید و بهبود زیبایی پوست. برای مصارف زیبایی نوعی بوتاکس با نام botox cosmetic استفاده می شود که حاوی سم بوتولینوم نوع A، آلبومین انسانی (نوعی پروتئین گرفته شدن از پلاسمای خون) و سدیم کلرید است. این نوع از بوتاکس آرایشی از طرف سازمان FDA مورد تایید قرار گرفته است و برای از بین بردن خطوط عمیق روی پوست در پیشانی، دورچشم، کنار لب ها، خط اخم و … تزریق می شود.

بوتاکس آرایشی را نباید با پرکننده های تزریقی اشتباه گرفت. زیرا کارکرد پرکننده ها متفاوت است و با پر کردن زیر پوست خطوط را از بین می برند در حالی که بوتاکس با فلج کردن عضلات کار می کند.

 

بوتاکس مورد تایید وزارت بهداشت

در حال حاضر برند های کانادایی بوتاکس مورد تایید وزارت بهداشت نیست زیرا چینی بوده و به طور قاچاق وارد می شوند. درصد آلرژی زایی این محصولات در افراد بالاست. دو برند بوتاکس دیسپورت (انگلیسی) و بوتاکس نورونوکس (کره ای) در حال حاضر بوتاکس مورد تایید وزارت بهداشت هستند.

 

آیا تزریق بوتاکس برای شما مفید است ؟

سازمان FDA تزریق بوتاکس را برای افراد 18 تا 65 سال مجاز دانسته است. اما در صورتی که دچار هر یک از موارد زیر هستید باید از تزریق بوتاکس حتی بوتاکس مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان FDA خود داری کنید.

در صورتیکه به هر یک محتویات بوتاکس آرایشی حساسیت داشته باشید تزریق برای شما عاقلانه نیست.

اگر به هر کدام از محصولات دیگر سم بوتولینوم از قبیل میوبلاک، زئومین یا دیسپورت حساسیت داشته باشید تزریق بوتاکس نیز برای شما توصیه نمی شود.

ابتلا به هر کدام از عوارض بوتاکس در تزریقات پیشین شما را از تزریق مجدد منع می کند.

در صورت وجود هر گونه عفونت در نواحی در نظر گرفته شده برای تزریق نباید از بوتاکس استفاده کرد.

ابتلا به هر کدام از بیماری های ALS، سندروم لامبرت یا هر بیماری دیگری که اعصاب را درگیر می کند.

ابتلا به بیماری های تنفسی نظیر آسم

مشکلات بلع

مشکلات خونریزی و عدم انعقاد خون

داشتن برنامه ی جراحی در آینده ی نزدیک

وجود ضعف در عضلات ناحیه پیشانی

افتادگی پلک با بوتاکس

هر کدام از بیماری ها و دلایل ذکر شده در بالا شما را از لیست کاندید های مناسب برای بوتاکس خارج می کند. گرچه بوتاکس آرایشی آنقدر قابلیت نفوذ در تمام بدن را ندارد که به جنین یا شیر مادر صدمه ای وارد کند، باید برای احتیاط در دوران بارداری و شیردهی از تزریق بوتاکس اجتناب کرد.

برای انتخاب محصول های مناسب و بوتاکس مورد تایید وزارت بهداشت پزشک خود مشورت کنید.

نظر بدهید

نظر خود را در این قسمت با ما به اشتراک بگذارید