خانه » چه اتفاقی میوفتد اگر ما آدامس را قورت دهیم – بخش 1
غذا و نوشیدنی

چه اتفاقی میوفتد اگر ما آدامس را قورت دهیم – بخش 1

چه اتفاقی میوفتد اگر ما آدامس را قورت دهیم؟ آدامس قورت دادن چه مشکلی دارد ؟

 

اگر بدن انسان دارای دستگاه گوارشی ضعیفی بود , آدامس قورت داده شده تا هفت سال در بدن باقی می ماند تا دفع شود خوشبختانه به دلیل پیچیدگی و قدرتمند بودن دستگاه گوارشی هیچ چیزی به این طولانی در بدنمان باقی نمی ماند .

به نظر می آید که دستگاه گوارش برای هضم آدامس به مشکل بر میخورد این به خاطر مواد تشکیل دهنده آدامس می باشد ؛ قبل از جنگ جهانی دوم آدامس از چیکل , نام صمغ درخت ساپولدیلا درست می شد چند سال بعد دانشمندان برای پیدا کردن جایگزینی مناسب به وسیله روش های مصنوعی به ساخت مجدد آن پرداختند .

این ماده جایگزین شده تلفیقی از شیرینی جات و طعم های مصنوعی می باشد(همان آدامسی که امروزه می جویم) پس چرا با پیشرفت علم و ساخت مجدد آدامس , ما همچنان نمی توانیم آن را هضم کنیم ؟ پاسخ ؛ به همان دلیلی که نمی توانیم کش پلاستیکی را هضم کنیم ,

با توجه به متخصصین انجمن شیمی آمریکا که این مقاله را مورد بررسی قرار داده اند سه مرحله در هضم کردن بعد از آدامس قورت دادن وجود دارد :

 

1- جویدن

جویدن مواد غذایی را به قطعاتی کوچک تقسیم می کند که این عمل مسیر را برای قورت دادن و هضم کردن آسان تر می کند , ظاهرا آدامس برای جویدن ابداع شده است پس هیچ تغییری در اندازه آن رخ نمی دهد و بد از قورت دادن معده با یک توده فشرده شده جامد مواجه می شود .

 

2- آنزیم ها

همانطور که مواد غذایی راهی معده می شوند آنزیم هایی که در بزاق دهان وجود دارند به بدن اجازه می دهند تا تمام مواد معدنی که احتیاج دارد را از آن غذا استخراج و دریافت کند اما این مسئله در مورد آدامس صدق نمی کند , آنزیم ها قادر نیستند وارد آدامس بشوند و آن را تجزیه بکنند ( روغن ها ، کربوهیدرات ها ، الکل ها نیز خاصیت تجزیه ناپذیری را دارند) . پس اساس پلاسیتکی آدامس به همان شکل باقی می ماند .

 

3- اسیدهای معده

همانطور که میدانید ؛ اسید هایی که در معده وجود دارند همه مواد را تجزیه می کنند و چیزی که در آخر باقی میگذارند به راحتی دفع خواهد شد آدامس مقاومت بالایی در مقابل این اسید ها دارد و مثل تخمه ی آفتابگردان و ذرت , همانطور که خورده شده دفع می شود با این تفاوت که آنها مواد مغذی خود را به بدن انتقال میدهند اما آدامس خیر .

نظرات

  • سلام
    دوستان من متوجه ماموریتی که شما برای سایت خودتون انتخاب کردین نمیشم.
    اما اگه قراره بحث علمی باشه 4 تا رفرنس لازمه. مثلا این حرف که آدامس تا 7سال در بدن میمونه بر اساس کدام تحقیقات صورت گرفته است…
    برای نشر مطالب بی منبع و سند کانال های تلگرامی مناسب ترن و دیگه از هزینه های وبسایت هم خبری نیست…

    • سلام ممنون از توجه شما
      امیدواریم مطالب سایت ما مورد توجه شما قرار گرفته باشد ، بله حق با شماست برای سال جدید مطالب پزشگی و مقالات سلامتی با رفرنس قرار میگیرد
      تمامی مطالب ما از سایت های معتبر خارجی میباشد ممنون از انتقاد شما

نظر خود را در این قسمت با ما به اشتراک بگذارید