خانه » راههای درمان بیماری مو کندن (تریکوتیلومانیا)
راههای درمان بیماری مو کندن (تریکوتیلومانیا)
راههای درمان بیماری مو کندن (تریکوتیلومانیا)
بهداشت و سلامت

راههای درمان بیماری مو کندن (تریکوتیلومانیا)

اطلاعاتی درباره درمان بیماری تریکوتیلومانیا

در این بخش اطلاعات بیشتری راجع به بیماری وسواس مو کندن به شما ارائه خواهیم کرد.متاسفانه این اطلاعات برای درمان بیماری مو کندن محدود است. اما برخی گزینه های درمانی وجود دارد که باعث می شود شخص مبتلا بهبود پیدا کند .

بیماری تریکوتیلومانیا چگونه درمان می شود؟

1.تمرین های تغییر عادت

این یک شیوه رفتار درمانی اولیه یا مقدماتی برای بیماری تریکوتیلومانیا است.در این روش فرد مبتلا یاد می گیرد که در چه موقعیت هایی تمایل به کندن موهایش دارد و یک رفتار یا کار دیگر را جایگزین می کند.مثلا فرد دقت می کند که چه زمانهایی بیشتر تمایل به کندن مو دارد.متوجه می شود که مثلا زمانیکه کتاب می خواند یا تلویزیون تماشا می کند بیشتر تمایل به این عادت دارد. بنابراین رفتار دیگری را سریع جایگزین می کند.

راهکار پیشنهادی می تواند این باشد که فرد قبل از انجام این کار، کاغذ و قلمی برمیدارد و شروع به کشیدن نقاشی یا خطوط مختلف می کند .با این روش انرژی یا حسی که در وجودش به وجود آمده به سمت دیگری هدایت میشود، حتی خانمها می توانند بافتنی را جایگزین کنند.پس در این روش فرد باید ببیند و دقت کند که دقیقا چه زمانی میل به انجام این عمل دارد و سپس رفتار دیگری را جایگزین کند.  زیرا در بسیاری از موارد این میل به صورت لحظه ای به طرف هجوم می آورد.بنابراین در صورتیکه شخص مقاومت کند و در این موقعیت به کار دیگری مشغول شود، این عادت از وجودش خارج می شود.پس بیمار مبتلا به تریکوتیلومانیا باید نسبت به زمان و شرایط مو کندن خود اطمینان حاصل کند.

اطلاعاتی درباره درمان بیماری تریکوتیلومانیا
اطلاعاتی درباره درمان بیماری تریکوتیلومانیا

2.درمان شناختی

در این روش به بیمار توصیه می شود که دقت و بررسی کند که دقیقا بعد از چه فکرها و  حس هایی این حالت به او دست می دهد.

3.پذیرش درمانی

در این روش به فرد گفته می شود که این بیماری و کندن مو را بپذیرد و بدون مقاومت زمانیکه نیاز دارد مویش را بکند.

نکنه بسیار مهم این است که برای درمان بیماری تریکوتیلومانیا حتما باید درمان هایی برای مقابله با افسردگی و  اضطراب انجام شود.زیرا این بیماری در نهایت ریشه اضطراب و گاها افسردگی دارد که زمانیکه این موارد در شخص درمان شود به احتمال خیلی قوی این بیماری نیز بهبود میابد.

4.درمان دارویی

اگرچه داروی خاصی برای این بیماری وجود ندارد اما برخی از داروها که توسط روانپزشکان تجویز می شود می تواند بسیار موثر باشد.

نظر بدهید

نظر خود را در این قسمت با ما به اشتراک بگذارید