کایروپراکتیک چیست ؟
اکثر افرادی که دچار کمردرد شده اند، می دانند که کایروپراکتیک چیست . در کشور آمریکا 22 میلیون نفر سالانه و به طور منظم از این درمان استفاده می کنند. متخصص کایروپراکتیک بدون جراحی یا دارو با هماهنگ ساختن ساختار عضلانی اسکلتی بدن به ویژه ستون فقرات، درد را درمان می کند. کایروپراکتیک به بازگرداندن تحرک مفاصلی کمک می کند که به خاطر آسیب بافتی و یا جراحت و یا تنش های طولانی مانند نشستن و ایستادن طولانی نظیر سیاتیک دچار مشکل شده اند.
این روش معمولاً به عنوان جایگزینی برای روش های کاهش درد عضلات، مفاصل، استخوان ها و بافت همبند مانند غضروف و رباط و تاندون ها استفاده می شود. گاهی از کایروپراکتیک در کنار روش های درمانی دیگر نیز استفاده می کنند.
کایروپراکتیک برای درد کمر چه می کند ؟
ابتدا متخصص کایروپراکتیک سابقه ی پزشکی فرد را بررسی می کند و معاینه ای فیزیکی انجام می دهد. ممکن است آزمایش و عکسبرداری نیز تجویز کند تا مشخص شود که آیا این نوع درمان برای کمردرد مناسب است یا خیر.
برنامه درمانی ممکن است شامل یک جلسه و یا بیشتر باشد. بسیاری از متخصصان این روش در کنار درمان خود، اصلاح رژیم غذایی، ورزش و تغییر عادت ها را نیز توصیه می کنند. هدف کایروپراکتیک بازسازی عملکرد، جلوگیری از آسیب و کاهش درد است.
مزایا و خطرات کایروپراکتیک چیست ؟
دستکاری ستون فقرات و روش کایروپراکتیک روشی امن و مؤثر برای بهبود درد ناحیه انتهایی کمر و آسیب های ناشی از حرکات ناگهانی است. این روش بیشتر برای آن نوع از دردهای حاد کمر کاربرد دارد که به مرور زمان رفع می شوند و خود ماندگار نیستند.
تحقیقات در مورد کایروپراکتیک
تحقیقات نشان داده اند که روش کایروپراکتیک برای درمان درد گردن نیز مفید واقع می شود و سر دردهای مرتبط با آسیب گردن را نیز درمان می کند. در مواردی به علت ماساژ عمیقی که انجام می شود برای بهبود آرتروز و فیرومیالژیا نیز مؤثر معرفی شده است.
برای دردهای مزمن و طولانی کمر بیشتر تزریق و یا استفاده از مسکن ها تجویز می شوند و درمان کایروپراکتیک چندان توصیه نمی شود.
افرادی که دچار آرتروز یا تنگی کانال نخاعی هستند، یا از بیماری التهابی روماتیسم رنج می برند و آن دسته از کسانی که از داروهای کم کننده غلظت خون استفاده می کنند، نباید از این روش و دستکاری ستون فقرات استفاده کنند.
تمام روش های درمانی با توجه به تشخیص صحیح علت کمر درد انتخاب می شوند. کایروپراکتیک نیز از این قاعده مستثنی نیست و متخصص کایروپراکتیک باید سابقه پزشکی را به طور کامل بداند و آزمایش های لازم را تجویز کند.
حالا با دانستن اینکه کایروپراکتیک چیست و چه مزایایی دارد بهتر می توانید در مورد انتخاب این روش درمانی تصمیم بگیرید.
منبع
نظر بدهید